<output id="8zz3q"></output>
<blockquote id="8zz3q"><sup id="8zz3q"></sup></blockquote>
  • <code id="8zz3q"><strong id="8zz3q"><dl id="8zz3q"></dl></strong></code>

    <code id="8zz3q"></code>

      2019届高三英语上学期第一次月考试卷(带答案福建泉州泉港一中)

      时间:2018-10-15 作者:佚名 试题来源:网络

      2019届高三英语上学期第一次月考试卷(带答案福建泉州泉港一中)

      本资料为WORD文档,请点击下载地址下载
      文章来
      源 莲山 课件 w w
      w.5Y k J.cOM

              泉港一中2018-2019学年上学期第一次月考
                      高三年级英语科试题
                 (考试时间120分钟  总分150分)
                      
      第Ⅰ卷(选择题
      第一部分 听力(共两节,满分30分)
      第一节(共5个小题;每小题1.5分,满分7.5分)
      听下面5段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的A 、B、 C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听完每段对话后,你?#21152;?0秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。现在你有5秒钟的时间阅读第一小题的有关内容。
      1. What’s Adam going to do?
      A. Collect composition for the woman.
      B. Rewrite the composition.
      C. Check the composition for spelling errors.
      2. What’s the probable relationship between the two speakers?
      A. Colleges.       B. Classmates.      C. Friends.
      3. Where does the conversation take place?
      A. At the bus stop.  B. At the airport   C. At the train station.
      4. What are the two speakers talking about?
      A. A hotel room.    B. A bathroom     C.  A rest room.
      5. What does the man think of his swimming lessons?
      A. They are tiring   B. They are interesting   C. They are rewarding
      第二节(共15小题;每小题1.5分,满分22.5分)            
      听下面5段对话或独白,每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置,听每段对话或独白前,你将有时间阅读各个小题,每小题5秒钟;听完后,各小题给出5秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。
      听下面一段对话,回答第6和第7两个小题。
      6. Where did the two speakers decide to go at last?
      A. To England  B. To Thailand  C. To Caribbean.
      7. What in Thailand may attract Henry most?
      A. Cool tours.  B. Tropical weather   C. Fruit and food
      听下面一段对话,回答第8和第9两个小题。
      8. How many people does the man advise to go for a driver?
      A. Three        B. Four         C. Five
      9. What are Peter and Linda going to do this weekend?
      A. Go for a walk.  B. Go on a trip   C. Study at school.
      听下面一段对话,回答第10至第12三个小题。
      10. What does the tailor bird use to sew?
      A. Its mouth.   B. Its wing.   C. Its leg.
      11. What does the nest built by the tailor bird look like?
      A. A basket.    B. A cup     C. An egg.
      12. What does the woman think of the tailor bird’s nest?
      A. Abnormal.   B. Fantastic.   C. complicated
      听下面一段对话,回答第13至第16四个小题。
      13. Whom does the woman consult with the man for?
      A. Her parents         B. Her family      C. Her children
      14. What are the kids going to sue to do experiments in the Science Club?
      A. Sugar and water.     B. Sugar and flour   C. Flour and water.
      15. How many books do the kids have to read if they want to get certificate?
      A. Six               B. Sixteen.        C. Twelve
      16. How can the woman know more about Sunshine Kids Activities Centre?
      A. By reading the newspaper.   B. By telephoning the centre. 
      C. By surfing the Internet.
      听下面一段独白,回答第17至第20四个小题。
      17. Where was the woman driving when she found a truck following her?
      A. To a service station.   B. To her home.   C. To a police station.
      18. Why did the woman drive her car onto a main street?
      A. To take a short cut.    B. To worry about her safety.
      C. To get rid of the truck behind her.
      19. Where did the truck driver and the woman get finally?
      A. To a service station    B. To a garage.   C. To a police station.
      20. Why did the truck driver want to stop the woman’s car?
      A. He wanted to rob her.  
      B. He found a criminal in the woman’s back seat.
      C.He wanted to tell her that her car broke down.
      第二部分 阅读理解 (共两节,满分40分)
      第一节 (共15小题;每小题2分,满分30分)
      阅读下列短?#27169;?#20174;每题所给的四个选项(A、B、C、和D)中,选出最佳选项,并在答题卡上将该项涂黑。
      A
      Starting Cycling
      We have two services designed to give people the confidence and knowledge to cycle successfully.
      Lessons
      All our instructors have been trained to National Standards level of “Bike-ability”. This means you will be trained to a standard consistent across the whole country.
      There are 3 levels of skills to progress through. Children would start with levels 1 & 2, progressing from the playground or park to cycle on less busy local roads. Teenager and adult beginners can also learn levels 1 & 2 in an off-road and quiet environment.
      Confident teenagers and adults can broaden their skills by learning level 3, using multi-lane roads and larger roundabouts(环形交通枢纽). We provide both a complete package of lessons for the beginner or individual lessons tailored to the client. Whatever the need we can address and practice until perfect!
      Cost is £30 per hour.
      Guided Ride
      We know that riding on the roads in London can be scary, and if you have to navigate (确定行车路线) as well it can become a real hard task! The Guided Ride service takes all the stress out of it for you by providing the following:
      Route planned in advance to suit your skill level. Route map provided to you.
      Cycle and equipment checked. We will teach you a simple method to check basic roadworthiness (车辆?#38405;? of your bike that you can perform on a weekly basis.
      Route discussed and focus given to any areas requiring special attention.
      Cycle along with the instructor close behind. Here the traffic can be controlled by the instructor and rider observed.
      We currently cover London Zones 1 & 2. Please contact us if your requirements are outside of these areas.
      Cost £30 per hour.
      21. Where can Level 1 & 2 lessons for adult beginners be carried out?
      A. Off road.                       B. Near large roundabouts.
      C. On busy local roads.              D. On multi-lane roads.
      22. What service does the Guided Ride provide?
      A. They check your cycle and equipment every week.
      B. They help you to be familiar with all London roads.
      C. They let users experience the busiest road in London.
      D. They ensure users ride safely in London Zones 1 & 2.
      23. Who is the text probably intended for ?
      A. Bike riding lovers.              B. Children and teenagers.
      C. Travelers in London.            D. Parents loving cycling.
      B
      The setting was a packed gymnasium just before the start of a game against another school. There were five girls who were members of the Danville High School basketball team—all of them starters. They were not in uniform to play that night and would not be on the team for the rest of this season. They were there to admit their breaking of team rules. They were there to support their coach’s decision to take them off the team. They were there to let the town know there was a problem in their little community that needed to be addressed. And they did it with sincere regret rather than defensiveness.
      While the school had been out for the New Year’s holiday, the five girls had gone to the party with several of their friends. There was alcohol there. And they all drank some.
      Coach Rainville has a zero tolerance rule on drugs and alcohol for her members though it was a hard decision to make. When classes resumed(重新开始) and accounts of holiday parties were shared, rumors about the five girls began closing in on them. The coach said she couldn’t back down on her rules. And the players—two junior students and three senior students—agreed. That night in the gym was part of their public support of the coach’s decision.
      “We hope you will understand that we are not bad kids. What we did was definitely not worth it. We hope this event will make everyone realize that there is a big drug and alcohol problem in our community,” one of the senior students said, “And if you work with us to try to solve this problem, you will help us feel that we have not been thrown off our basketball team for nothing.” The five left the floor to deafening applause.
      The team may not win another game this year. But they’ve learnt something about personal responsibility, the effect of one’s action on others, and honesty that will serve them well throughout life.
      24. It can be inferred from the passage that the five girls who were kicked off the team were ________.
      A. very good players on the team
      B. addicted to alcohol and drugs
      C. three junior students and two senior students
      D. scolded by their parents for drinking alcohol
      25. What did the girls do to support their coach’s decision?
      A. They didn’t fight for Danville High School any more.
      B. They all gave speeches to apologize in the local press.
      C. They admitted their mistake in public in the gymnasium.
      D. They would never drink any alcohol throughout their life.
      26. Which word best describes the coach Rainville?
      A. Indifferent.         B. Strict.      C. Stubborn.     D. Cruel.
      27. Which would be the best title for the passage?
      A. Growing up with pain              B. A bad mistake
      C. Team rules are everything           D. Basketball girls in high school
      C
      Ever since I started my freshman year in another state, I’ve realized that people make many assumptions about college students, many of which are based on partying. Even my sociology professor jokingly told our class; “If your motto isn’t ‘I am partying therefore I am,’ you’re collegeing wrong.”
      Whenever I say partying isn’t fun, I get the same response; wide-eyed stares, dropped jaws and a resounding “Seriously?” which makes me feel like I’m being judged.
      Don’t get me wrong – I’ve tried to enjoy dancing in hot, crowded spaces to loud rap music. But at last, I’ve always escaped to an empty corner while trying to ignore rude, crazy people. I wondered if I was weird for wanting to stay in on a Friday night to read a book. I even questioned whether or not I was living the “authentic” college experience.
      “Maybe you - a shy boy - just need to go out more.” Friends have said. Suggestions like these make me think about food. Have you ever tasted something that someone else really likes and you don’t? When that happens to me, I have a habit of eating more hoping that it will eventually taste good. Does that ever work? No.
      For me, partying is a lot like that. From what I can tell, I’m just not a fan. I’m not trying to set myself apart - I just have a different definition of fun.
      As you begin to think about your present college life, I hope this helps you realize that there isn’t just one way to experience college life. Some turn up at a party to relax. I turn to a good book. Which option have you made in college? And remember: college is a place where you can keep yourself originally. It means not going with the flow and means figuring out what you want for yourself, originating your own values and thinking a way towards your future success.
      28. What should college life be like in most peopled opinion?
      A. Making assumptions is part of college life.
      B. Everyone will do something wrong in college.
      C. College students are involved in partying.
      D. College professors seldom joke college students.
      29. What does the author think of college parties?
      A. Comfortable.   B. Boring   C. Unavoidable.  D. Exciting.
      30. The author talks about food in the fourth paragraph because ________.
      A. he likes eating tasty food at parties.
      B. there is much food at college parties.
      C. he wants to compare food to parties.
      D. he is really a food fan.
      31. What is the author’s purpose to write this passage?
      A. To remind college students of what college means.
      B. To introduce what subject students can learn in college.
      C. To share some good choices most college students have made.
      D. To-show his strong support lo the present college life.
      D
      No evidence shows that the key to learning a new language is surrounding yourself with native speakers of that language. But what if those native speakers are Dora the Explorer and Diego?
      It turns out television and radio might be even better tools for new language learners than previously thought. According to two recent studies by Scientific American, it is possible to further your understanding of a new language without actively practicing or fully paying attention.
      For starters, research published in the Journal of the Acoustical Society of America suggests that language learners who focus continuously on learning new sounds keep no more information than those who take occasional breaks. While one group of study participants practiced distinguishing three difficult Hindi sounds for one hour a day over the course of several days, another group alternately(交替地) spent 10 minutes on learning and 10 minutes on an intentionally distracting(使人?#20013;?#30340;) task as the Hindi sounds played in the background. When tested on the sounds, the distracted group performed just as well as the focused group.
      And a following study published in the Journal of Memory and Language further validates the power of inactive learning. Researchers found that Spanish students learning the Basque accent improved less when they were instructed to repeat sounds back during their training; listening to new sounds silently actually resulted in better memory.
      So, is it time to lay off your tutor and buy a box set of Cordon Salvaje? Not quite. While this growing body of research suggests inactive language learning is an amazing tool in your language learning, the value of focused practice cannot be ignored. “You need to come to class and pay attention,” says Melissa Baese-Berk, a language expert and co-author of one of the studies, “But when you go home, turn on the TV or turn on the radio in that language while you’re cooking dinner, and even if you’re not paying total attention to it, it’s going to help you.”
      So get out there and learn… but not too hard. While you’re at it,it wouldn’t hurt to improve your grammar skills.
      32. What are the findings of the recent studies about?
      A. Television and radio are the only tools for language learning.
      B. Inactive learning plays a great role in learning new languages.
      C. Full attention contributes to greater achievement of language learning
      D. It is important to communicate with native speakers when learning new languages.
      33. The underlined word “Validate” in paragraph 4 refer to ________.
      A. confirm   B. contradict   C. indicate    D. assume
      34. What is Melissa Baese-Berk’s attitude towards inactive language learning?
      A. doubtful   B. favorable   C. indifferent    D. disapproving
      35. Which practice does the author probably approve?
      A. Giving up pronunciation drills in the class,
      B. Repeating after the tapes intentionally all the time.
      C. Playing target languages in the background while dinning.
      D. Practicing distinguishing difficult sounds of target languages.
      第二节 (共5小题,每小题2分,满分10分) 
      根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。
      Everyone loves travelling, right? Unfortunately, money can sometimes be a problem ... but not if you’re prepared.   36
      Tip 1: Decide where you’ll go based on your budget.
      The cost of your trip can depend greatly on where you want to go. So, knowing
      the average costs in a country can help you plan your trip.  37   By contrast, Eastern Europe and South-East Asia are cheaper and still offer great cultural experiences.
      Tip 2: Choose hostels and campsites.
        38   But sadly, in a lot of places, this is just not realistic for those on a budget.
      That’s why whenever I travel to countries which are expensive, I choose to stay in hostels or campsites. Hostels are a sure way to meet potential travelling companions while also saving money. Camping is also a great choice for budget accommodation, especially if you enjoy the outdoors.
      Tip 3:  39
      Another advantage of staying in hostels is that you will always have access to a
      kitchen. Eating in a restaurant can be very expensive, so you can easily save by cooking your own meals. Many cities have markets where you can buy fresh food and vegetables on the cheap, and you can even try to make the popular food of the country.
      Tip 4: Look for discounts on major attractions.
      Obviously when you’re travelling you want to see everything the country has to
      offer.  40   Many tourist attractions have a student or youth discount and some
      attractions are free for everyone on certain days.
      So you see, if you come prepared, you can easily travel the world, no matter
      what your budget is!
      A. Learn to cook traditional food.
      B. Don’t always rely on restaurants.
      C. How to travel on a budget is a tricky question.
      D. Yes, everyone loves the luxury of a five-star hotel.
      E. But you can research and see if it’s possible to see them for less.
      F. For example, countries like France and the UK can be pretty expensive to visit.
      G. Here are some tips to gain better travel experience, regardless of your bank savings!
      第二部分 英语知?#23545;?#29992; (共两节,满分45)
      第一节 (共20小题;每小题1.5分,满分30分)
      阅读下面短?#27169;?#20174;短文后各题所给的四个选项(A、B、C和D)中,选出可以填入空白处的最佳选项,并在答题卡上将该项涂黑。
      All of us in Monte Vista Christian School---know we’ll one day have graduation photos for the yearbook taken. As the time _41_, the girls start to have a _42_ about what they’ll wear and where to take the photos, while the boys. _43 _, hardly talk about it. As for me, I _44_ for my photos to be taken by the sea.
      When I arrived there, I met my photographer, Annie. She asked me to make some poses and I _45_ her advice. After that, I asked if she could make me look _46_ by takings photo in a different way, _47_ I’m less than 1.6 meters tall. To my _48_ she responded, “I will make no _49_ to make you look like someone you’re not. You look good in your own way.” She _50_ that she wouldn’t try to edit the photos either.
      I was shocked by what she said. Girls always _51_ to look perfect by using different visual angles. When you go to a photo studio, photographers always try to hide your _52_ by telling you to stand in a certain way. And picture editors can easily _53_ your look by making you appear any you want to. _54_ that’s not the case here. Seeing I was _55_. Annie explained: “Everyone has his uniqueness. You need to _56_ your own beauty. You cannot live in a world of _57_ photos.”
      It was the first time that I had met a photographer who doesn’t _58_ photos at all. After the shoot, I saw the photos — they are _59_ special and natural. But what’s even more special are Annie’s _60_, which will always stay in my heart.
      41. A. flows B. approaches C. shrinks D. develops
      42. A. discussion B. request C. reason D. complaint
      43. A. by accident  B. in addition C. by comparison  D. in advance
      44. A. accounted B. applied C. searched D. arranged
      45. A. considered B. declined C. followed D. consulted
      46. A. taller B. prettier C. thinner D. stronger
      47. A. unless B. though C. since D. while
      48. A. delight B. astonishment C. relief D. satisfaction
      49. A. decision B. choice C. promise D. attempt
      50. A. added B. swore C. explained D. admitted
      51. A. pretend B. manage C. desire D. pay
      52. A. preferences B. shortcomings C. personalities D. imperfections
      53. A. expose B. recover C. change D. recognize
      54. A. However B. Therefore C. Otherwise D. Anyway
      55. A. annoyed B. confused C. discouraged D. embarrassed
      56. A. foster B. admire C. describe D. advocate
      57. A. vivid B. colorful C. artificial D. popular
      58. A. polish B. organize C. cut D. exhibit
      59. A. causally B. roughly C. partially D. truly
      60. A. attitudes B. words C. actions D. skills
      第二节:语法填空(共10小题;每小题1.5分,满分15分)
      阅读下面材料,在空白处填入适当的内容或括号内单词的正确形式。
      I'm a single mother with a 61._________( grow ) son. I love him more than I can say. He's a good person, a great guy 62._________so many ways -- smart, 63._________(create), kind to animals, etc. We get along well, have common interests and enjoy each 64._________(other) company. The rest of my immediate family is dead, and he is literally all the family I have.
         The problem is that he's 65._________(  turn  ) 30 and shows no signs of wanting to leave home. He 66._________(do)move out and try the roommate route twice, but both 67._________(time) it did not turn out well and he moved back in with me. This wouldn't be so bad -- we do get along and all -- but he doesn't pay half the expenses, 68._________ even a quarter. In fact, he doesn't pay me anything at all. My frequent requests for him  69.____________(contribute) to the rent and utilities often result in losing his temper and yelling at me that all I care about is money. He spends his salary on himself: clothes, movies, computer accessories. It's as if he still sees himself as a 70._____________(teenage) with an allowance.
       第四部分  写作(共两节,满分35分)
      第一节  短文改错(共10小题;每小题1分,满分10分)
      每处错误仅涉及一个单词的增加、删除或修改。                  
      增加:在缺词处加一个漏?#22336;?#21495;(?#27169;?#24182;在其下面写出该加的词。
      删除:把多余的词用斜线()划掉。
      修?#27169;?#22312;错的词下划一横线,并在该词下面写出修改后的词。
      注意: 1.每处错误及其修改均仅限一词;
      2.只允许修改10处,多者(从第11处起)不计分。

      Yesterday I went to see a film with my best friend. We set off at 1:30 in the
      afternoon and plan to arrive at the cinema before 2:30 so that we could watch the 3:15 show. The traffic was terrible bad. That made it even worse was that our bus broke up on the way. They stopped a taxi but rushed to the cinema, arriving ten minutes before the show. “Two ticket for 3:15,” Kate said, put the money on the counter. The film started at the moment we sat down in the cinema. It was an exciting film and we had great time yesterday afternoon.

       

      第二节 书面表达(满分25分)
      假定你是校学生会主席李华,近日你校将举行中国传统文化节系列活动。请给对中国传统文化?#34892;?#36259;的外教George 发一封电子邮件,邀请他参加,内容包括:
      1. 活动目?#27169;?#26102;间,地点;
      2. 活动内容(如中国传统书画展、京剧表演等)。
      参考词汇:书法calligraphy 京剧Peking Opera
      注意:1. ?#36866;?100 左右;
      2.可以适当增加细节,以使行文连贯。
      Dear George,
      ________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
              泉港一中2018-2019学年上学期第一次月考
                      高三年级英语科 参考答案
      听力
      1-20 CABAC  BCCBA  BBCBA CBCAB
      阅读理解
      21-23. A D A  24-27. A C B A
      28-31CBCA  32-35 B A BC  36-40 GFDBE
      完形填空
      41-45 BACDC  46-50 ACBDA  51-55 CDCAB  56-60 BCADB
      语法填空
      61. grown  62.in    63.creative  64.other’s       65.turning 
      66.did    67.times  68.or        69.to contribute  70.teenager
      短文改错
      Yesterday I went to see a film with my best friend. We set off at 1:30 in the afternoon and plan to arrive at the cinema before 2:30 so that we could watch the 3:15 show.
      planned
      The traffic was terrible bad. That made it even worse was that our bus broke up on the
                  terribly     What                                  down
      way. They stopped a taxi but rushed to the cinema, arriving ten minutes before the
          We              and
      show. “Two ticket for 3:15,” Kate said, put the money on the counter. The film started
                tickets                putting
      at the moment we sat down in the cinema. It was an exciting film and we had  great
                                                                     a
      time yesterday afternoon.
      书面表达
      Dear George,
      It is my honor to represent our school to invite you to participate in Chinese Traditional Culture Festival,which will be held at the auditorium of teaching building next Saturday afternoon.
      To help people learn more about Chinese traditional culture, our school is intended to hold a series of activities, such as exhibitions of Chinese calligraphy works and paintings and Peking opera show. All the school staff, the students and even their parents as well as anyone who are interested in it are welcome.
      We sincerely hope you can come and enjoy it. If you have any questions about it, you can contact me.
      Yours,
      Li Hua
      【解析?#31354;?#26159;一篇广告。文章主要介绍了一项学习骑自行车的课程,包括课程内容,技术指导以及费用等。
      21. 细节理解题。由Lessons部分的“Teenager and adult beginners can also learn levels 1 & 2 in an off-road and quiet environment.”可知,青少年和成人初学者都可以不在公路上的安静环境中学习一级和二级课程。故选A。
      22. 推理判断题。由Guided Ride部分的“We know that riding on the roads in London can be scary, and if you have to navigate (确定行车路线) as well it can become a real hard task! The Guided Ride service takes all the stress out of it for you by providing the following:”以及下文“We currently cover London Zones 1 & 2.”可推断,他们确保用户在伦敦1区和2区骑行安全。故选D。
      23. 推理判断题。由第一段“We have two services designed to give people the confidence and knowledge to cycle successfully”可知,这门课程提供两项服务,给人们信心和在规划的路线里安全骑车的保证。因此推断本文是写给骑自行车爱好者的。故选A。
      24. 推理判断题。由第一段They were there to admit their breaking of team rules. They were there to support their coach’s decision to take them off the team. They were there to let the town know there was a problem in their little community that needed to be addressed. And they did it with sincere regret rather than defensiveness. They were there to admit their breaking of team rules. They were there to support their coach’s decision to take them off the team. They were there to let the town know there was a problem in their little community that needed to be addressed. And they did it with sincere regret rather than defensiveness.可知,这几个女孩是很好的队员,她们勇?#39029;?#35748;了违反了团队纪律,并支持教练把她们开除出队的决定。故选A。B项错误,只说她们喝了酒;C项根据第三段two junior students and three senior students是错误?#27169;籇项文中未提到。
      25. 推理判断题。由第一段的“The setting was a packed gymnasium just before the start of a game against another school.”和“They were there to support their coach’s decision to take them off the team.”以及第二段的“That night in the gym was part of their public support of the coach’s decision.”可知,这些女孩在体育馆公开承认错误来支持教练的决定。故选C。
      26. 推理判断题。由第三段的“Coach Rainville has a zero tolerance rule on drugs and alcohol for her members though it was a hard decision to make.”和“The coach said she couldn’t back down on her rules.”可推断,教练对于队员吸毒喝酒零容忍,坚持将这个五个女孩从团队除名,因此推断她是严厉的。故选B。
      27. 标题判断题。文章讲述了五个女孩因为喝酒被开除出篮球队的?#36866;?/a>,文章最后一段对这件事情做了总结,因此可知文章主要想告诉读者这些女孩通过这件事学会了负责任,了解了自己的行为对他人的影响,诚实会让她们一生受益。因此推断A项“在痛苦中成长”为最佳标题。故选A。
      28. C细节理解题。根据I’ve realized that people make many assumptions about college students, many of which are based on partying可知多数人觉得大学和聚会相关联,故选C。
      29. B细节理解题。根据Whenever I say partying isn’t fun, I get the same response作者并不觉得聚会很有趣,也就是无?#27169;?#25925;选B。
      30. C推断理解题。根据上下文可知作者此处提到食物,是为了将食物和聚会?#21592;齲?#20174;而说明别人?#19981;?#30340;东西这就不一定?#19981;叮?#25925;选C。
      31. A主旨理解题。根据文章大意可知文章主要说明了在作者眼中大学是什么,故选A。考点:考查社会文化类短文阅读。

      【解析】最近研究发现怠懒的学习在学习新语言方面起着很大的作用。没有证据表明学习一门新语言的关键在于你周围的人都是这种语言的人。
      32. 细节理解题。根据第二段中According to two recent studies by Scientific American, it is possible to futher your understanding of a new language without actively practicing or fully paying attention.可知,最近研究发现怠懒的学习在学习新语言方面起着很大的作用。故B项正确。
      33.. 词义猜测题。根据第四段中And a following study published in the Journal of Memory and Language further validates the power of inactive learning. 在记忆和语言杂志上发表的一项研究进一步证实了怠懒学习的力量。由此推知,划线词的意思是“证实?#20445;?#25925;A项正确。
      34. 推理判断题。根据第五段中While this growing body of research suggests inactive language learning is an amazing tool in your language learning, the value of focused practice cannot be ignored.可知,Melissa Baese-Berk对怠懒的语言学习的态度是赞成的。故B项正确。
      35. 推理判断题。根据倒数第二段最后一句“But when you go home, turn on the TV or turn on the radio in that language while you’re cooking dinner, and even if you’re not paying total attention to it, it’s going to help you.”可知,作者很可能赞成“在吃饭的时候,在背景中播放目标语言。”故C项正确。

      41. 考查动词。A. flows流动;B. approaches靠近;C. shrinks收缩;D. develops发展。随着时间的推移,女孩们开始讨论她们将穿什么,在哪里拍照,而相比之下男孩们几乎不谈论这个。故B项切题。
      42. 考查名词。A. discussion讨论;B. request请求;C. reason理由;D. complaint抱怨。随着时间的推移,女孩们开始讨论她们将穿什么,在哪里拍照,而相比之下男孩们几乎不谈论这个。故A项切题。
      43.. 考查固定短语。A. by accident 意外地;B. in addition另外,此外;C. by comparison比较起来;D. in advance提前。随着时间的推移,女孩们开始讨论她们将穿什么,在哪里拍照,而相比之下男孩们几乎不谈论这个。故C项切题。
      44. 考查动词。A. accounted解释,导致;B. applied应用;C. searched 搜寻;D. arranged安排。至于我,我把我的照片安排在海边拍。故D项切题。
      45. 考查动词。A. considered考虑;B. declined下降,拒绝;C. followed跟随;    D. consulted咨询。她让我做一些姿势,我听从了她的建议。follow one’s advice按着某人的建议,故C项切题。
      46. 考查形容词。A. taller更高;B. prettier更美丽;C. thinner更瘦;D. stronger更强壮。在那之后,我问她是否可以用不同的方式让我看起来更高,因为我的身高?#20849;?#21040;1。6米。根据下文less than 1.6 meters tall可知,A项切题。
      47. 考查连词。A. unless除非;B. though尽管;C. since既然;D. while当---时候。在那之后,我问她是否可以用不同的方式让我看起来更高,因为我的身高?#20849;?#21040;1。6米。此处是since引导的原因状语从句,故C项切题。
      48. 考查名词。A. delight高兴;B. astonishment惊讶;C. relief救济,?#21442;浚?nbsp;   D. satisfaction满足。令我惊讶的是,她回答说:“我不会让你看起来像一个你不像的人。你以自己的方式看起来很好。To one’s astonishment使某人惊讶的是---,故答案为astonishment。
      49. 考查名词。A. decision决定;B. choice选择;C. promise许诺;D. attempt企图。令我惊讶的是,她回答说:“我不会让你看起来像一个你不像的人。你以自己的方式看起来很好。故D项切题。
      50. 考查动词。 A. added增加;B. swore宣?#27169;籆. explained解释;D. admitted承认。她补充说,她也不会尝试编辑这些照片。故A项切题。
      51. 考查动词。A. pretend假装;B. manage 管理;C. desire?#37322;籇. pay付款。女孩们总是希望通过使用不同的视角来表现完美。故C项切题。
      52. 考查名词。A. preferences偏爱;B. shortcomings 缺点;C. personalities人格;D. imperfections不完美。当你去照相馆的时候,摄影师总是试图隐藏你的不完美,告诉你?#38405;持址?#24335;站着。故D项切题。
      53. 考查动词。A. expose揭露;B. recover恢复;C. change改变;D. recognize认出。图片编辑可以通过让你看起来任?#25991;?#24819;要的样子来改变你的外观。故C项切题。
      54. 考查副词。A. However然而;B. Therefore因此;C. Otherwise否则;D. Anyway无论如何。然而,事实并非如此。故A项切题。
      55. 考查动词。A. annoyed使烦恼;B. confused使困惑;C. discouraged使丧失信心;D. embarrassed?#38480;巍?#30475;到我很困惑,?#26448;?#35299;释说:“每个人?#21152;兴?#30340;独特之处。你需要欣赏自己的美丽。你不能生活在一个人造照片的世界里。”故B项切题。
      56. 考查动词。A. foster培养;B. admire钦佩;C. describe描述;D. advocate提倡。看到我很困惑,?#26448;?#35299;释说:“每个人?#21152;兴?#30340;独特之处。你需要欣赏自己的美丽。你不能生活在一个人造照片的世界里。”故B项切题。
      57. 考查形容词。A. vivid生动?#27169;籅. colorful富有色?#23454;模籆. artificial人造?#27169;?nbsp;   D. popular受?#38431;?#30340;。看到我很困惑,?#26448;?#35299;释说:“每个人?#21152;兴?#30340;独特之处。你需要欣赏自己的美丽。你不能生活在一个人造照片的世界里。”故C项切题。
      58. 考查动词。A. polish磨光,修?#27169;籅. organize组织;C. cut切割;D. exhibit展览。这是我第一次见到一位不?#19981;?#20462;改照片的摄影师。故A项切题。
      59. 考查副词。 A. causally随便地;B. roughly?#33268;?#22320;;C. partially部分地;    D. truly真实地。拍摄结束后,我看到了这些照片——它们真地很特别,很自然。故D项切题。
      60. 考查名词。A. attitudes态度;B. words单词;C. actions行动; D. skills技能。但更特别的?#21069;材?#30340;话语,它将永?#35835;?#22312;我的心里。故B项切题。

       

       

                

       

      文章来
      源 莲山 课件 w w
      w.5Y k J.cOM
      点击排行

      最新试题

      推荐试题

      | 触屏站| 加入收藏 | 版权申明 | 联系我们 |
      烈火时时彩软件手机版

      <output id="8zz3q"></output>
      <blockquote id="8zz3q"><sup id="8zz3q"></sup></blockquote>
    1. <code id="8zz3q"><strong id="8zz3q"><dl id="8zz3q"></dl></strong></code>

      <code id="8zz3q"></code>

        <output id="8zz3q"></output>
        <blockquote id="8zz3q"><sup id="8zz3q"></sup></blockquote>
      1. <code id="8zz3q"><strong id="8zz3q"><dl id="8zz3q"></dl></strong></code>

        <code id="8zz3q"></code>