<output id="8zz3q"></output>
<blockquote id="8zz3q"><sup id="8zz3q"></sup></blockquote>
  • <code id="8zz3q"><strong id="8zz3q"><dl id="8zz3q"></dl></strong></code>

    <code id="8zz3q"></code>

      陕西西安一中2019届高三英语上学期第一次月考试题(含答案)

      时间:2018-10-15 作者:佚名 试题来源:网络

      陕西西安一中2019届高三英语上学期第一次月考试题(含答案)

      本资料为WORD文档,请点击下载地址下载
      文章来
      源 莲山 课件 w w
      w.5Y k J.cOM

      西安市一中2018-2019学年度第一学期第一次月考
      高三英语试题
                                    
      第一部分 听力(共两节,满分20分)
       第一节(共5小题;每小题1分,满分5分)
      听下面5段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听完每段对话后,你?#21152;?0秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。
       ()1. What is the man going to do tonight?
      A. To a birthday party.  B. To visit Nancy.  C. To the airport.
      ()2. Why does the girl want to buy a clock?
      A. She has trouble waking up. B. She wants to buy someone a gift. C. Her watch is broken.
      ()3. Where did the woman stay while she was in Alaska?
      A. She stayed in the local's house.
      B. She stayed in a hotel with her friends.
      C. She camped near the mountains.
      ()4. What did the man ask Justin to do?
      A. Borrow some magazines for him.   B. Bring some magazines to him.
      C. Refer to some magazines to finish his design.
      ()5. What are the speakers mainly talking about?
      A. A book.    B. A film.           C. A writer.

      第二节(共15小题;每小题1.5分,满分22.5分)
      听下面5段对话或独白,每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听每段对话或独白前,你将有时间阅读各个小题,每小题5秒钟;听完后,各小题将给出5秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。
      听第6段材料,回答第6、7题。
      ()6. When did the woman get to the Friendship Hotel?
         A. At a quarter past 11.          B. At 11.          C. At a quarter to 11.
      ()7. What do we know about the conversation?
         A. It's the rush hour when the woman got into the taxi.
         B. The driver would get to another hotel.
         C. The driver gave the woman a lift.
      听第7段材料,回答第8、9题。
      ()8. What do you think may be the two speakers?
        A. Doctors.             B. Patients.                 C. Basketball players.
      ()9. What do you know about their leader?
        A. He has got bird flu.  
      B. He missed the important match. 
      C. He has already come to life.
      听第8段材料,回答第10至12题。
      ()10. What do you know about the man?
      A. He is a foreigner.     B. He doesn't like opera so much. 
      C. He knows much about opera.
      ()11. What will they do to enjoy Beijing Opera?
      A. Book the tickets.      B. Call the theater.  C. Go to Chang'an Grand Theatre.
      ()12. What does the woman think of White Snake?
          A. A traditional play.     B. A moving play.        C. The best Beijing Opera.
      听第9段材料,回答第13至16题。
      ()13. What happened to Mr Yang?
        A.He won the marathon.     
      B. He lost weight.   
      C. He became a soccer team member.
      ()14. How many hours does Mr Yang do sports each week?
         A. 10 hours.                B. 12 hours.          C. 14 hours.
      ()15. Which sport does Mr Yang think is cheap and relaxing?
         A. Boxing.                 B. Swimming.        C. Cycling.
      ()16. What does Mr Yang think of soccer?
         A. It's interesting, exciting and fast.
         B. It's fun, fast and good for many things.
         C. It's interesting, exciting and good for breathing.
      听第10段材料,回答第17至20题。
      ()17. Where does the conversation take place?
          A. At a bus stop.           B. At a train station.          C. At an airport.
      ()18. How old is the child?
          A. More than two years old.  B. Two years old.            C. Under two years old.
      ()19. Why does the passenger want to walk her daughter?
      A. To meet her curiosity.    B. To make her feel at home.  C. To kill time.
      ()20. What do you learn from the conversation?
      A. The man is going to see her mother.
      B. The assistant gave them convenience.
      C. The assistant helped them carry the luggage.

       

      第二部分 阅读理解(共两节,满分30分)
      第一节(共10小题;每小题2分,满分20分)
      阅读下列短?#27169;?#20174;每题所给的四个选项(A、B、C和D)中,选出最佳选项,
      并在答题卡上将该项涂黑。
      A
      When Lew Alcindor was 13, and obviously still growing, a group of schools began offering him scholarships . The Alcindors decided to send their only child to Power Memorial Academy, a small school on Manhattan’s West Side.
      At Power, Alcindor came under the control of Coach Jack Donohue, a strict young man who already gained his fame as one of the best coaches in the city. Donohue brought Alcindor along slowly. As a first-year student, the boy was not able to do much but wave his long skinny arms and shoot a basket now and then. But by the second year, when he was 15 years old and nearly 7 feet tall, Alcindor was quick and skillful enough to make the high school All-American team and to lead Power to an undefeated season.
          From then on he simply got better. Some rival coaches used to take their teams quickly away from the floor before Power warmed up so that their players would not see him any sooner than they had to. Wearing size 16D shoes and sucking a lollipop (棒棒糖), Alcindor would loosen up by starting his leaping lay-ups (跨越式上篮). Then he would casually shoot the ball with either hand, to the delight of the fans.
          When reporters and photographers began to follow Alcindor closely, Donohue protected his boy firmly. He simply ordered Lew to talk to no member of the press, and this suited Lew fine. He was not comfortable talking to grown-ups, perhaps because he towered over them. Discouraged photographers began following him in secret as though he were an easily-frightened giraffe. Once after ducking into a subway to escape, Alcindor told a friend that it was all becoming like policemen and robbers. “People want you not for yourself,” Donohue warned him, “but because you’re a basketball player. Don’t forget that. ”

      21. Many schools offered Alcindor scholarships because_________.
      A. he was young                                B. he was hardworking
      C. he was tall for his age                    D. he was skillful at playing basketball
      22. Why did some rival coaches take their teams away from the floor before Power warmed up?
      A. Their teams refused to play Power.             B. Their teams feared to see Alcindor.
      C. Their teams would lose courage.              D. Their teams would lose interest.
      23. What does the last paragraph mainly discuss?
      A. How Donohue protected Alcindor from the press
      B. How Alcindor disliked meeting reporters
      C. Why the press followed Alcindor closely
      D. Why the public wanted Alcindor badly

      B
         Supermarkets are trying out new computers that make shopping carts (购物车)more intelligent. They will help shoppers find cups or toilet soap, and keep a record of the bill.The touch-screen devices are on show at the Food Marketing Institute’s exhibition here this week. "These devices are able to create value and get you around the store quicker," said Michael Alexandor, manager of Springboard Retail Networks Inc., which makes a smart cart computer called the Concierge.
      Canadian stores will test the Concierge in July. A similar device, IBM’s "shopping buddy," has recently been test-marketed at Stop & Shop stores in Massachusetts. Neither device tells you how many fat grams or calories are in your cart, but they will flash you with items on sale. The idea is to make it easier for people to buy, not to have second thoughts that maybe you should put something back on the shelf.
      “The whole model is driven by advertisers’ need to get in front of shoppers,” said Alexandor. People can use a home computer to make their shopping lists. Once at the store, a shopper can use a preferred customer card to start a system that will organize the trip around the store. If you’re looking for toothpicks, you type in the word or pick it from a list, and a map will appear on the screen showing where you are and where you can find them.
      The devices also keep a record of what you buy. When you’re finished, the device figures out your bill. Then you go to the checker or place your card into a self-checkout stand and pay. The new computerized shopping assistants don’t come. The Buddy devices will cost the average store about $160,000, and the Concierge will cost stores about $500 for each device.

      24. Which of the following is the correct order of shopping with the computerized shopping carts?
      a. Start the system.                          b. Make a shopping list.
      c. Find the things you want.               d. Go to a self-checkout stand.
      A. abdc                 B. bacd                 C. acbd                 D. bcad
      25. We can learn from the last paragraph that_________.
      A. intelligent shopping carts cost a large sum of money
      B. the Concierge is cheaper than the Buddy devices
      C. shop assistants with computer knowledge are well paid
      D. average stores prefer the Concierge to the Buddy devices
      26. What might be the most suitable title for the text?
      A. New age for supermarkets            
      B. Concierge and Shopping Buddy     
      C. New computers make shopping carts smarter
      D. Touch-screen devices make shopping enjoyable    

       

      C
      Treasure hunts(寻宝) have excited people's imagination for hundreds of years both in real life and in books such as Robert Louis Stevenson's Treasure Island. Kit Williams, a modern writer, had the idea of combining the real excitement of a treasure hunt with clues found in a book when he wrote a children's story, Masquerade(化装舞会), in 1979. The book was about a hare, and a month before it came out Williams buried a gold hare in a park in Bedfordshire. The book contained a large number of clues to help readers find the hare, but Williams put in a lot of red herrings(鲱鱼), or false clues, to mislead them.
      Ken Roberts, the man who found the hare, had been looking for it for nearly two years. Although he had been searching in the wrong area most of the time, he found it by logic, not by luck. His success came from the fact that he had gained an important clue at the start. He had realized that the words, "One of Six to Eight" under the first picture in the book connected the hare in some way to Katherine of Aragon, the first of Henry VIII's six wives. Even here, however, Williams had succeeded in misleading him. Ken knew that Katherine of Aragon had died at Kimbolton in Cambridgeshire in 1536 and thought that Williams had buried the hare there. He had been digging there for over a year before a new idea occurred to him. He found out that Kit Williams had spent his childhood near Ampthill, in Bedfordshire, and thought that he must have buried the hare in a place he knew well, but he still could not see the connection with Katherine of Aragon, until one day he came across two stone crosses in Ampthill Park and learnt that they had been built in her honor in 1773.
      Even then his search had not come to an end. It was only after he had spent several nights digging around the cross that he decided to write to Kit Williams to find out if he was wasting his time there. Williams encouraged him to continue, and on February 24th, 1982, he found the treasure. It was worth £3000 in the beginning, but the excitement it had caused since its burial made it much more valuable.
      27. The underlined word “them” ( paragraph 1) refers to ______.
      A. red herrings             B. treasure hunts
      C. Henry VIII's six wives     D. readers of masquerade
      28. The stone crosses in Ampthill were built ______.
      A. to tell about what happened in 1773     B. to show respect for Henry VIII's first wife
      C. to serve as a road sign in Ampthill Park   D. to inform people where the gold hare was
      29. Which of the following describes Roberts logic in searching for the hare?
      a. Henry VIII's six wives             b. Katherine's burial place at Kimbolton
      c. Williams childhood in Ampthill   d. Katherine of Aragon   e. stone crosses in Ampthill Park
      A. a-b-c-e-d                           B. d-b-c-e-a
      C. a-d-b-c-e                           D. b-a-e-c-d
      30. What is the subject discussed in the text?
      A. An exciting historical event.        B. A modern treasure hunt.
      C. The attraction of Masqurrade.        D. The importance of logical thinking.
              
      第二节:阅读七选五: 根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。
      选项中有两项为多余选项。(共5小题; 每小题2分,满分10分)
      ___31___Scientists and experts have proved the uniqueness of finger-prints and discovered that no exactly similar pattern is passed on from parents to children, though nobody knows why this is the case.
          The ridge (隆起) structure on a person's fingers does not change with growth and is not affected by surface injuries. Burns, cuts and other damage to the outer part of the skin will be replaced in time by new one, which bears a reproduction of the original pattern.  __32____   Some criminals make use of this fact to remove their own finger-prints but this is a dangerous and rare step to take.
           Finger-prints can be made very easily with printer's ink. They can by recorded easily.  __33__  . Because of the simplicity and economy of this system, finger-prints have often been used as a method of solving criminal case. A suspected man may deny a charge but this may be in vain.  ____34___
      When a suspect leaves finger-prints behind at the scene of a crime, they are difficult to detect with the naked (裸露的) eye. ___35___Some of the marks found are incomplete but identification is possible if a print of a quarter of an inch square can be obtained.
      A. Special techniques are used to "develop" them.
      B. A fingerprint is an impression of the friction ridges of all part of the finger.
      C. It is only when the inner skin is injured that the arrangement will be destroyed.
      D. With special methods, identification can be achieved successfully within a short time.
      E. A latent print is the chance reproduction of the friction ridges deposited on the surface of an item.
      F. His finger-prints can prove who he is even if his appearance has been changed by age or accident.
      G. Every human being has a unique arrangement of the skin on his fingers and this arrangement is unchangeable.
      第三部分: 完形填空(共20小题;每小题1分,满分20分)
      阅读下面短?#27169;?#25484;?#25484;?#22823;意,从每题所给的A、B、C、D四个选项中,选出最佳选项,并在答题卡上将该项涂黑。
      In Thanks for What We Have
          I sat nervously and waited for Kathleen to speak. Being called to the human resources department is a little like being called to the principal’s office. “Annie,” she said, “A food bank in our town that serves the elderly is asking for   36  . I’d like you to organize the event and see it through.” “Well, um, errr…sure. I guess so.” As I stuttered (结结巴巴地说) through my   37  , all I could think was, “What? Why me?”
      I walked back to my office without any idea as to where to   38  . This was a time when the economy was   39  . The rise in unemployment forced the families of many of my coworkers to   40   to survive. How could I ask my coworkers for more?
          That evening I drove home filled with negativity. Then I remembered a time long ago when my father was out of work. Mom wrote a note to Jim, the milkman, asking him not to   41__   any more milk. Two days later Jim picked up the   42   and left four liters of milk. He wrote his own message on the back side of Mom’s. It read, “Kids need milk.” The milk delivery   43   as usual and Jim left four liters of milk every other day, never collecting a cent   44   us.
          The memory of Jim’s   45   fired my enthusiasm. Perhaps I’d be in for a pleasant surprise. The next morning I   46   signs about our food drive all over the cafeteria and on every notice board I could find. Each sign read, “Food drive to support the elderly poor of our town!  47   of non-perishable(不易腐的) foods are greatly needed.”
      Within a few days I had to locate empty office space to   48   the massive number of contributions we had   49  . One of my coworkers, Maggie, made the rounds with me every day from one department to another to pick up the canned goods and other   50  . Maggie was over sixty but pushed our food trolley around with the   51   of a woman half her age.
      As we were making our rounds one day,I asked her where she got all the energy and enthusiasm. “Annie,” she said, “with the unemployment rate touching 10 percent, I can’t think of a better way to be   52   for keeping our jobs when so many have   53   theirs. Sure money is   54  . But when isn’t it? People need food.” As I listened to Maggie, the milkman’s words   55   in my ears, “Kids need milk.”
      36. A. advice  B. help    C. pity    D. medicine
      37. A. response     B. comment   C. explanation  D. complaint
      38. A. sit   B. stay    C. begin       D. work
      39. A. growing  B. fading   C. recovering  D. booming
      40. A. drive   B. attempt    C. refuse   D. struggle
      41. A. spare   B. drink       C. deliver   D. sell
      42. A. keys   B. kids    C. cents       D. empties
      43. A. returned  B. continued   C. stopped   D. delayed
      44. A. for   B. to     C. with    D. from
      45. A. kindness     B. happiness     C. patience   D. politeness
      46. A. designed     B. noticed   C. marked   D. posted
      47. A. Bargains  B. Demands   C. Donations    D. Purchases
      48. A. check   B. store       C. separate   D. clear
      49. A. collected  B. bought    C. found   D. selected
      50. A. clothes  B. books   C. foods    D. gifts
      51. A. satisfaction B. quality   C. energy     D. motivation
      52. A. lucky     B. proud      C. delighted   D. grateful
      53. A. lost    B. deserved     C. abandoned   D. wanted
      54. A. available    B. tight      C. enough   D. powerful
      55. A. rang     B. disappeared    C. hid    D. fell
      第四部分 : 语篇填空(共10小题;每小题1分,满分10分)
      阅读下面材料,在空白处填入适当的内容或括号内单词的正确形式
      Inpatient(住院)care 1___________(date) back to 230 BC in India where Ashoka founded 18 hospitals. The Romans also adopted the concept of inpatient care by  2_________(build) a specialized temple for sick patients in 291 AD on the island of Tiber.

      3________ is believed the first inpatient care in North America was provided by the Spanish in the Dominican Republic in 1502; the Hospital de Jesús Nazareno in Mexico City 4___________( found ) in 1524 and is still providing inpatient care.

      Perhaps the most famous provider of inpatient care was Florence Nightingale 5________ was the leading advocate for improving medical care in the mid-19th century.

      Nightingale received notoriety  (恶名) during the Crimean War where she and 38 women volunteer nurses traveled to Crimea 6________( treat ) wounded soldiers. During her 7_________ (one) winter at the hospital 4077 soldiers died in the hospital there. She would use this experience to change the course of inpatient care by focusing 8________ improving sanitary conditions and better living conditions within the hospital.

      Nightingale became known 9 ________ "The Lady with the Lamp" and is still considered the founder of modern nursing. The Nightingale School of Nursing continues today and her image is the one 10________ (depict ) each year on nurses' day.
      Notes:
      1. to gain notoriety for sth  |  to achieve notoriety for sth  因…而臭名远扬
      2. depict : v.描绘;描画;(通过绘画、雕塑等)表现      
         
        
       第五部分 写作(共两节,满分20分)
           第一节 短文改错(共10小题;每小题1分,满分10分)
      假定英语课上老师要求同桌之间交换修改作?#27169;?#35831;你修改你同桌写的以下作文。
      文中共有10处语?#28304;?#35823;,每句最多有两处。每处错误仅涉及一个单词的增加、
      删除或修改。
        增加:在缺词处加一个漏?#22336;?#21495;(˄),并在其下面写出该加的词。
        删除:把多余的词用斜线()划掉。
        修?#27169;?#22312;错的词下划一横线,并在该词下面写出修改后的词。
        注意:1. 每处错误及其修改均仅限一词;
              2. 只?#24066;?#20462;改10处,多者(从第11处起)不计分。
            

      How an unbelievable scene! A modern young couple were eating fruit in public and had thrown a plenty of waste on the ground. When an old cleaner comes to clean up, the man was very angry. He pointed at the cleaner, said in a loud voice," How impolite! They haven't finished eating!" " How could people behave such badly?" I thought. Obvious, in their eyes, they could do all they liked and ignore others’ feelings. In my opinion, we should pay attention our behavior, obey public rules and respect other people’s works. We should know that really civilized people are those who have good manners but a beautiful mind all the time.

       第二节 书面表达(满分10分)
          假设你是第三中学高三学生李华。你的英国笔友Jim在给你的邮件中提到他很想了解你的职业规划,请你给Jim回信,内容包括:
      1. 你希望从事的职业;
      2. 你选择该职业的原因;
      3. 你打算为之做何准备。 
      注意:1. ?#36866;?00左右;
      2. 开头和结尾已给出,不计入总?#36866;?nbsp; 
      Dear Jim,
      ____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ _____________________________________________________________________
      Yours,
      Li Hua

      一、 听力:1-5CACBB  6-10CBCBA  11-15CBABC  16-20ACCAB
      二.阅读:21. C .22 .C 23.A24.B 25.A 26. C 27D 28 B 29C 30 B
      31----35GCDFA
      三、完形填空:
      36. B    37. A   38.C   39.B    40. D
      41. C    42. D   43.B   44.D   45. A
      46. D    47. C   48.B    49.A    50. C
      51. C    52. D   53. A   54. B   55. A
      语篇填空:
      1.dates  2. building  3.It   4. was founded  5.who  6.to treat
      7.first   8. on   9.as   10. depicted
      改错答案:注意答题规范,单词大小写;小写的单词零分
      【小题1】How- What; 【小题2】去掉a plenty of 中的a; 
      【小题3】comes-came;   【小题4】said-saying;
      【小题5】They-We;【小题6】such-so; 
      【小题7】Obvious-Obviously; 【小题8】pay attention 后加to; 
      【小题9】works-work; 【小题10】but-and

      作?#27169;?BR>Dear Jim,
      How is everything going? I am glad to receive your e-mail, in which you asked me about my career plan for the future. Now I am writing to share it with you in details.
      I made up my mind to be a journalist when I visited the Xinhua News Agency, the top one in China, last year. I chose it as my career based on the following two reasons. First, it is a job that can get me exposed to new things every day and thus keep me energetic and passionate all the time since I really hate to follow the same routine every day. Second, working as a journalist can help realize my childhood dream of being a hero by fighting against evil and spreading justice.
      To achieve this goal, I plan to apply for the Communication University of China, whose major, Journalism, has been ranked the first for many years in a row across the whole country. After getting my Bachelor Degree of Journalism, I will continue my study in a world-famous university to broaden my horizons to better fit my future post.

      That is all about my career plan. What do you think of it? I am looking forward to hearing yours if you have got one.
      Yours,
      Li Hua
      听力材料
      Text 1
      W: A birthday party will be held for Nancy tomorrow. Will you please join us?
      M: I'd love to, but I'm going to see Mike off at the airport.
      Text 2
      W: Oh! What an interesting clock! I can buy one because I have been late for school recently.
      M: Well, I have the same one. And luckily, this one has an alarm clock, which is very helpful to you.
      Text 3
      M: What about your holiday in Alaska?
      W: Good. We had a great time. And we had some friends with us there.
      M: Where did you stay? In a hotel or in a house of the local?
      W: Neither. We camped near the mountains.
      Text 4
      M: So many magazines on my desk. Who did this?
      W: Maybe it was Justin. He said you were going to refer to them to finish your design.
      M: Oh, that's right. I did ask him to bring the latest magazines to me. I completely forgot.
      Text 5
      M: OMG! Finally it's over.
      W: Why do you say that? Based on the best-seller by the famous writer, lots of people like it.
      M: Except me. It was hard for me to understand the story.
      W: But the leading actress is my favorite.
      Text 6
      W: Excuse me, can you take me to the Friendship Hotel?
      M: Sure. I am going past it to the Sun Hotel. Step in and bang the door, please.
      W: Do you think I can get to the hotel before 11:00?
      M: We should make it if the lights are with us, for it's a quarter past ten.
      W: This is not the rush hour. The traffic is not very heavy.
      M: We are lucky. We're fifteen minutes ahead of time. 10 dollars, please.
      听第7段材料, 回答第8、9题。
      Text 7
      W: I'm sorry to hear you've been ill, Mike.
      M: Well, I had the flu for a couple of days, but I'm fine now.
      W: You're looking well. By the way, Mike, did you hear about our team leader?
      M: No. I just wonder why he didn't show up in the last important game.
      W: He had such bad flu that they had to take him to the hospital.
      M: Oh, I didn't know that! And I'm sorry to hear that!
      W: Don't worry. He will be all right soon.
      听第8段材料, 回答第10至12题。
      Text 8
      W: Would you like to enjoy a performance of Beijing Opera? It is the national opera of our country.
      M: Wonderful idea! Do you know where we can enjoy it?
      W: How about Chang'an Grand Theatre? It's the best place to enjoy Beijing Opera.
      M: That's great. But ...do we need to book our seats well before the show?
      W: Not necessary. I called the theater just now and they still have plenty of seats available for tonight's show.
      M: How nice!
      W: Yes. And the name of tonight's show is White Snake. It's a traditional play of Beijing Opera and the story is touching. It's really worth seeing.
      M: You bet. Then when shall we meet?
      听第9段材料, 回答第13至16题。
      Text 9
      W: Congratulations, Mr. Yang.
      M: Thanks.
      W: I heard that you did a lot of sports. Are you a professional marathoner?
      M: No, I'm an amateur. But I am a sports fan and exercise every day.
      W: How hard do you have to train in marathon?
      M: I do it for about 2 hours every day except Saturday.
      W: How many sports do you do?
      M: Quite a few, like jogging, swimming, cycling, boxing, soccer and some others.
      W: Why do you like swimming?
      M: Because it's good for the back and it's fun.
      W: And cycling? What's cycling good for?
      M: The legs. I like it because it's not expensive and I think it's relaxing.
      W: You also do boxing.
      M: Yes, that's right. Boxing is good for many things, and very good for breathing. It's also very relaxing.
      W: But jogging isn't very relaxing, is it?
      M: No, it isn't. But it's good for losing weight and it's also very good for the heart.
      W: And soccer?
      M: Yes, I like soccer as a team sport. It's fun, fast and sometimes is very exciting.
      听第10段材料, 回答第17至20题。
      Text 10
      W: Hello. Are you flying to St. Martin today?
      M: Yes, here is the ticket.
      W: Great. I'll need to see your passport as well.
      M: I have an e-ticket. Uh...is this the part you need?
      W: Actually I just need your name and I can find you on the computer.
      M: OK. It's Bates. Frank Bates.
      W: Great. Here we are. Oh, you're traveling with an infant today.
      M: Yes, my daughter Mia. She'll be two years old next month. She is going to see her mother abroad.
      W: Okay. I'll need to see your daughter's birth certificate to prove her age.
      M: Here you are. Say, would we be able to get a seat convenient for a walk? I may have to walk her around if she gets curious.
      W: Sure. I'll put you near the washroom too.
      M: Thanks. I'll take my backpack.
      W: Did you pack these bags yourself?
      M: Yes.
      W: Okay. Here is your boarding pass. Be at the gate one hour before boarding time. You will be able to board ahead of schedule because you are traveling with an infant. Our flight crew will have some special instructions for take-off and landing.


       

      文章来
      源 莲山 课件 w w
      w.5Y k J.cOM
      点击排行

      最新试题

      推荐试题

      | 触屏站| 加入收藏 | 版权申明 | 联系我们 |
      烈火时时彩软件手机版

      <output id="8zz3q"></output>
      <blockquote id="8zz3q"><sup id="8zz3q"></sup></blockquote>
    1. <code id="8zz3q"><strong id="8zz3q"><dl id="8zz3q"></dl></strong></code>

      <code id="8zz3q"></code>

        <output id="8zz3q"></output>
        <blockquote id="8zz3q"><sup id="8zz3q"></sup></blockquote>
      1. <code id="8zz3q"><strong id="8zz3q"><dl id="8zz3q"></dl></strong></code>

        <code id="8zz3q"></code>