<output id="8zz3q"></output>
<blockquote id="8zz3q"><sup id="8zz3q"></sup></blockquote>
  • <code id="8zz3q"><strong id="8zz3q"><dl id="8zz3q"></dl></strong></code>

    <code id="8zz3q"></code>

      冀教版六年级英语下册Unit 1 Again, Please!练习题(含答案)

      时间:2019-02-26 作者: 试题来源:网络

      冀教版六年级英语下册Unit 1 Again, Please!练习题(含答案)

      文章来
      源 莲 山 课件 w w
      w.5y k J.cOM
      Again, Please!
      一、单项选择。
      (   )1. I play basketball ____________ Sunday.
              A. in         B. on      C. at
      (   )2. — Would you like ____________ milk?
           — No, thanks.
              A. some   B. any    C. a
      (   )3. — ____________ you have any balls?
            — No, I don’t.
              A. Do     B. Does      C. Did
      (   )4. — __________ you watch TV yesterday?
           — Yes, I did.
              A. Do     B. Does    C. Did
      (   )5. — Did you go to Beijing ____________?
            — No, I didn’t.
             A. last holiday       B. Did       C. Are
      (   )6. Yesterday they ___________ to the shop.
            A. went    B. goes    C. go
      (   )7. I’m ready ___________ play sports!
             A. for    B. to     C. with
      (   )8. Do you have ___________ ping-pong balls?
            A. some     B. any       C. an
      (   )9. I don’t have a T-shirt _____________.
            A. too     B. to   C. either
      (   )10. He plays __________ a team.
             A. of    B. above     C. on  
      二、按要求完成下列各题。
      1.  Did you play ping-pong yesterday?(作肯定回答)
          ______________________________________________
      2. I went to China last week.(变否定句)
        I _________ _________ to China last week.  
      3. do   What    you   did     (?)  (连词成句)
        ____________________________________________
      4. I taught him English.(变成一般疑问句)
         ___________ you _________ him English?
      5. Did you have any apples?(作否定回答)
      _________________________________________
      6. I like football best.(改为同义句)
      Football is _________ favourite ______________.
      7. I have some new ping-pong balls.(变为否定句)
      I ________ have _________ new ping-pong balls.
      8.  I walked to the zoo last Sunday.(改为一般疑问句)
         ___________ you _________ to the zoo last Sunday?
      答案
      一、1. B  2. A  3. A  4. C  5. A  6. A  7. B  8. B  9. C  10. C 
      二、1. Yes, I did.  2. didn’t go  3. What did you do?  4. Did teach 
      5. No, I didn’t.  6. my sport  7. don’t any  8. Did walk  文章来
      源 莲 山 课件 w w
      w.5y k J.cOM
      点击排行

      最新试题

      推荐试题

      | 触屏站| 加入收藏 | 版权申明 | 联系我们 |
      烈火时时彩软件手机版

      <output id="8zz3q"></output>
      <blockquote id="8zz3q"><sup id="8zz3q"></sup></blockquote>
    1. <code id="8zz3q"><strong id="8zz3q"><dl id="8zz3q"></dl></strong></code>

      <code id="8zz3q"></code>

        <output id="8zz3q"></output>
        <blockquote id="8zz3q"><sup id="8zz3q"></sup></blockquote>
      1. <code id="8zz3q"><strong id="8zz3q"><dl id="8zz3q"></dl></strong></code>

        <code id="8zz3q"></code>